Ana Sayfa / Meclis Üyeleri

İHALE İLANLARI > İHALE AYRINTISI


İhale İlanı
Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Kiralama İhalesi
İhale Türü
2886 sayılı Devlet İhale Kanunu
İhale Usulu
2886 / Açık Açık Teklif Usulü
İhale Tarihi ve Saati
07-02-2023 11:00
İhale Adresi
Belediye Encümeni- Avcılar Belediye Binası, Belediye Encümen salonu Ambarlı Mahallesi Naim Süleymanoğlu Sok. No:10 Avcılar/İSTANBUL
İhale İletişim Bilgileri

Telefon : 444 6 989  / Dahili: 1604-1605

İhale Acıklama

Ek'te nitelikleri belirtilen Belediyemiz tasarrufunda bulunan yerler 2886 sayılı yasanın 45. maddesi gereğince ve şartnamesi uyarınca ihale yolu ile 3 yıl süreyle kiraya verilecektir.

İhaleye girecekler 2. İlan tarihinden sonraki gün ile ihale gününden bir (1) gün önce saat 16.00’ya kadar dilekçe ve istenilen belgeler ile birlikte, Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne müracaat edeceklerdir. İsteklinin şartnamesindeki kayıtlara uygunluğu ve belgelerin tam ve eksiksiz olduğu sağlandıktan sonra Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden teminatın ödenmesi için aldıkları yazı ile %3 geçici teminatı yatırmak üzere  Mali Hizmetler Müdürlüğüne müracaat edeceklerdir. (Teminatını bu şekilde yatırılmayanların teminatları kabul edilmeyecektir.) Teminatını yatıranlara ve ihaleye girmeleri uygun olanlara yalnız bu ihaleye iştirak edeceğine dair İhaleye giriş belgesi verilir.  İhaleye giriş belgesi alamayanlar ihaleye katılamazlar. (Teminat mektubu verilecek ise limit dahili süresiz ibaresi şartı aranır.) Teminatını yatıranlar  İhale komisyonunda belirtilen gün ve saatte hazır bulunacaklardır..

İlgili Dosya
İhale Durumu
Tamamlanmış
İhale Sonucu
İlgilisi ile kira sözleşmesi düzenlendi
güzelbi fikir