Yazın Korkulu Rüyasına Erken Çözüm

Avcılar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaz aylarında büyük rahatsızlık veren sivrisinek, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi için erken dönem larva mücadelesinin ikinci periyot dönemini tamamladı. Ergin aşamaya gelmeden larvaları üreme alanlarında yok etmeye yönelik çalışmaları etkin bir biçimde sürdüren ilaçlama ekipleri; sulak alanlar başta olmak üzere, çöp konteynırları, kanallar, fosseptik ve gübrelik alanlarda ilaçlama yaptı. AVCILAR BELEDİYESİ, SİNEK VE HAŞERE İLE MÜCADELE KAPSAMINDA İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR Veteriner İşleri Müdürlüğü; İstanbul´da yaz aylarında özellikle yoğun şikayetlere konu olan sivri sineklerle mücadelede, bu sineklerin üreme alanlarının ortadan kaldırılmasının, ilaçlama çalışmalarından çok daha fazla etkili ve önemli olduğu ifade etmektedir. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, vatandaşlarımızın sivrisinek odak noktalarıyla ilgili Avcılar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü´nün (0212) 694 53 91 telefon numarasından ulaşabileceklerini dile getirdi.