Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Aynı Sofrada Buluştu

Avcılar Belediyesi tarafından ‘‘10 mahallede 10 İftar Sofrası ve Biz Büyük Bir Aileyiz’’ söylemi ile hazırlanan iftar programı, 23 Haziran Perşembe akşamı Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde verilen iftar yemeği ile devam etti.

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde oturan hemşehrilerimizin yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğine katılan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, alkışlarla karşılandı. Katıldığı iftar sofrasında çocuk, genç, yaşlı ayırmadan bütün hemşehrileri ile tek tek tokalaşan Başkan Toprak, ‘‘Bu akşam burada aynı sofrada, hep beraber,  bir lokmayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Şehit haberleri almadığımız, terör olaylarının yaşanmadığı, birlik beraberlik içinde, bolluk bereket içinde, huzur sağlık içinde şeker tadında bir bayram geçirmeyi diliyoruz. Değerli hemşehrilerim şimdiden bayramınızı kutluyor, hepinize sevgilerimizi saygılarımızı sunuyoruz’’dedi.

Avcılar Belediyesi tarafından düzenlenen iftar sofraları, kutsal ay boyunca diğer mahallelerde hemşehrileri ile buluşmaya devam edecek.

28 HAZİRAN SALI  FİRUZKÖY MAHALLESİ HASAN ÖNAL CADDESİ

01 TEMMUZ CUMA  MERKEZ MAHALLESİ MARMARA CADDESİ