Kardeşlik Bağlarının Güçlendiği Sofralar

Avcılar Belediyesi tarafından  Ramazan ayı boyunca ‘‘10 mahallede İftar Sofrası ve Biz Büyük Bir Aileyiz’’söylemi ile hazırlanan iftar programı,17 Haziran akşamı Cihangir Mahallesi Üzengi Sokakta  verilen iftar yemeği ile devam etti.

Cihangirli hemşehrilerimizin yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğine katılan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli,birliktelik ve kardeşlik bağlarının daha da güçlenmesini diledi. ‘‘Bu akşam, burada, aynı sofrada, hep beraber, bir lokmayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. En büyük dileğimiz terörün olmadığı,şehit haberleri almadığımız huzur içinde yaşayacağımız günlerdir’’diyen Başkan Dr. Handan Toprak Benli, ilerleyen günlerde diğer mahallelerde Avcılar Belediyesi tarafından kurulacak iftar sofralarında hemşehrileri ile buluşmaya devam edecek.

20 HAZİRAN PAZARTESİ  TAHTAKALE MAHALLESİ İSTASYON CADDESİ

22 HAZİRAN ÇARŞAMBA ÜNİVERSİTE MAHALLESİ MERKEZ CAMİ İTFAİYE YANI