Daha Kaliteli Yaşam Daha Sağlıklı Ulaşım Koşulları

Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Avcılar halkına güvenli ve rahat ulaşım olanakları sağlamak, Avcılar içesindeki okullarda daha iyi fiziki koşullarda eğitim alınmasını sağlamak, alt yapı ve üst yapı çalışmaları dahil olmak üzere 2014 yılından beri çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

53 YENİ SOKAK AÇILDI

Avcılar Belediyesi tarafından, Başkan Dr. Handan Toprak Benli’nin göreve geldiği 2014 yılı itibari ile ilçe genelinde 53 adet yeni sokak açılırken, 39,690 metrekare 6’lık tretuvar ve 79,380 metrekare 8’lik yol kilit parke taşı yapıldı. Çalışmalarda 46,508 bordür, 91,639 metreküp stabilize/kum/mekanik malzeme ile iyileştirme yapıldı. 7,230 metreküp taş duvar imalatı ve 5020 metre yağmur suyu hattı güzergah iyileştirmesi yapılmıştır.

GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLARIN OKULLARI YENİLENDİ

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi fiziki koşullarda eğitim alması hedefiyle yürütülen çalışmalar kapsamında Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince 74 okulda bakım onarım, yenileme yapılırken iç ve dış cephe boya işlemleri de tamamlandı. Kültür ve sanat eğitimi veren Kent Evleri, Sağlık Ocakları, Muhtarlıklar ve çeşitli afetler sonucu evinde maddi hasara maruz kalmış Avcılarlı vatandaşların evinde de iç ve dış cephe boya işlemleri yapıldı. Belediye hizmetlerinin aksamaması adına merkez ve ek hizmet binaları dahil olmak üzere Kent Evleri ve stadyumlarda kullanılmak üzere 10 adet jeneratör tahsis edildi.

228 CADDE VE SOKAKTA ASFALT ÇALIŞMASI YAPILDI

İlçe genelinde bakım, onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında, ana arter ve ana arter niteliğindeki güzergahlar başta olmak üzere 228 Cadde ve Sokakta toplam 100 bin ton sıcak asfalt kullanılmış olup, Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarsa titizlikle devam ediyor.