Avcılar'da Pazar Alanları Yeni Yerlerine Taşınıyor Avcılar

Yeşilkent Mahallesinde Salı ve Pazar günleri kurulan pazar yerleri vatandaşlardan gelen talepler ve görülen lüzum üzerine yeni yerlerine taşınıyor. Yapımına başlanacak olan Yeşilkent Kapalı Pazarı yapılıncaya kadar geçici pazar alanları hizmete sunulacak. Avcılar Belediyesi Yeşilkent Mahallesinde kurulan Salı ve Pazar pazarlarının geçici olarak yeni yerlerine taşınması için başlattığı çalışmalarda sona geldi. Düzenlenen arazide kurulacak olan Avcılar Yeşilkent Pazar Pazarı 15 Mayıs Pazar gününden itibaren Fatih Caddesi Leyla Bayram İlkokulu'nun yanındaki açık alana taşınacak. Yeşilkent Salı Pazarı ise 17 Mayıs Salı gününden itibaren Amasyalılar Caddesi G523 Sokak'ta (Kuytul Köyü Kültür Evi Karşısı) kurulacak. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, meclis üyeleri ve birim müdürleriyle birlikte Mahallede ulaşımı engellediği görülen Pazar Pazarı ve Salı Pazarı'nın taşınacağı alanlarda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Dr. Handan Toprak insan odaklı hizmetlerinin devam ettiğini belirterek, "Vatandaşlarımızın daha rahat ortamda pazar alışverişlerini yapabilmeleri için, Yeşilkent Salı ve Pazar Pazarlarının taşınacağı alanlarda çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Yeşilkent Pazar Pazarı'nı 15 Mayıs Pazar günü, Salı Pazarı'nı ise 17 Mayıs Salı günü halkımızın hizmetine sunuyoruz. Geçici olarak kapalı pazar alanlarımız yapılıncaya kadar, taşınan pazarlarımız bu alanlarda hizmet verecektir " dedi.