Avcılar’a Yıldız Yağmaya Devam Ediyor

Avcılar Belediyesi geleneksel hale getirdiği Konserleri’nde birbirinden değerli yıldız sanatçıları halkla buluşturuyor. Avcılar Gümüşpala Mahallesi Paşaeli Kent Parkı Nejat Uygur Açık Hava Sahnesi’nde devam eden konserler, Avcılarlı hemşehrilerimizin kulaklarının pasını siliyor. Konserler Cuma, Cumartesi ve Pazar akşamları saat 22.00’de başlıyor. MÜZİK ZİYAFETİ Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, ‘‘10 mahallede 10 İftar Sofrası ve Biz Büyük Bir Aileyiz’’söylemi ile bir araya gelerek binlerce kişi ile iftar sofralarında buluşmaya devam edeceklerini, hafta sonlarında ise halkın müziğe doyacağını söyledi. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, sevilen sanatçıları halkla buluşturmaya devam edeceklerini ifade etti. Gümüşpala Mahallesi Paşaeli Kent Parkı Nejat Uygur Açık Hava Sahnesi’nde saat 22.00’de konser verecek sanatçılar ve konser tarihleri şöyle; 24 Haziran Merve Özbey 25 Haziran Emre Aydın 26 Haziran Selçuk Balcı 2 Temmuz Onur Akın 3 Temmuz Simge Sağın Ve diğer çok değerli sanatçılar Avcılar halkı ile buluşacak. Tüm konserlerimiz ücretsizdir ve bütün halkımız davetlidir.