Avcılar’a Müjde! Yeşilkent’e Okul Ispartakule’ye Pazar

Avcılar Belediye Meclisi, Mayıs ayı toplantısında önemli kararların altına imzasını attı. Avcılar Belediyesi Yeşilkent’e  okul, Ispartakule’ye Pazar yapılmasının önünü açtı.

İmar Komisyonundan oy birliği ile geçen önerge, Avcılar Belediye Meclisinde kabul edildi. Alınan karara göre; Avcılar Belediyesinin kendi arsasında bulunan 18 dönümlük yer ile TOKİ alanında (Rezerv Alan) bulunan kısım değiş tokuş yapılacak.

Değişimin neticesinde Yeşilkent’te bulunan 6 dönümlük alanın Milli Eğitime verilerek ‘İlkokul’ yaptırılması kararlaştırılırken, 4 dönümlük alanın da ‘park’ yapılması sağlanacak. Ispartakule’ de takas edilen 8 dönümlük TOKİ arsasına da ‘Pazar’ yapılacak.  Verilen önerge İmar Komisyonundan oy birliği ile geçerek Belediye Meclisinde kabul edildi.

Böylece ‘Rezerv Alan’ ilan edilip atıl duran arazi, Yeşilkent’e okul Ispartakule’ye pazar olarak halkın hizmetine sunulacak.