Avcılar Belediyesi Kent ve Kültür Evleri Kursiyerlerine Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Sertifika

Avcılar Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı Avcılar Belediyesi ile Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, Avcılar Belediye Başkanlığınca kent ve kültür evlerinde hizmet alanında yürütülecek, kültür, sanat ve mesleki amaçlı kurslara katılan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilmesine dair işbirliği protokolü imzalandı. Modern Toplumlar Eğitimli Toplumlardır Avcılar Belediye Başkanlığı Makamında imzalanan protokol öncesi açıklamada bulunan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Avcılar’ın bir kültür ve sanat şehri olduğunu belirtti. Başkan Dr. Handan Toprak, “Avcılar Belediyesi Kültür ve Kent Evlerimizde her kesimden kursiyerlere çağın gereği olan bilgilerle, kültür, sanat ve eğitim alanlarında sunduğumuz ücretsiz kurslarımızda her yıl yaklaşık 40 bin kursiyerimize hizmet sunuyoruz. Kültür ve Kent Evi Merkezlerimizde sunduğumuz kurslarımızla, toplumun bilincini geliştirmek, sanata olan ilgiyi artırmanın yanı sıra, Avcılarlıların eğitim, iş yaşamı ve kişisel gelişimlerine katkı sunuyoruz. Planladığımız kurslarla birlikte kursiyerlerimizin mesleki ve kişisel yaşamlarına artı değer katmak amacıyla Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte imzalayacağımız protokolle artık kent ve kültür evlerimizde eğitim gören kursiyerlerimize Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalar vereceğiz. Sonuçta modern toplumlar eğitimli toplumlardır. İmzalayacağımız protokolün Avcılarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Sertifika Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Engin, Avcılar Belediyesi’nin her zaman eğitime destek olduğunu, katkı sunduğunu belirterek, “İmzaladığımız protokol sayesinde Avcılar Belediyesi’nin yayın eğitim faaliyetlerini daha da artıracağı kanaatindeyim. Belediyemiz tarafından açılan kültür ve sanat kursları kursiyerlerine imzaladığımız protokol ile Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika vereceğiz. Belediye Başkanımız Dr. Handan Toprak ve ekibine teşekkür ediyor, protokolün her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Engin tarafından imza altına alınan işbirliği protokolü, Avcılar Belediye Başkanlığı hizmet alanı içinde kültür ve kent evlerinde düzenlenen kültür, sanat ve meslek kursları kursiyerlerine Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilmesine ilişkin iş ve işlemleri kapsamaktadır.