AVCILAR’DA EKİM SANAT AYI

Avcılar Belediyesi Ekim ayında da sanatseverlere dolu dolu kültür sanat etkinliği hazırladı. Avcılar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sinemadan tiyatroya, seminerden konferansa, konserden sergiye kadar Avcılarlılara unutamayacakları bir etkinlik fırsatı sunuyor.

Avcılar’da Kültür Sanat çalışmalarına göreve geldiğinden beri aralıksız devam eden Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak ’’Avcılar’da Ekim Ayı da kültür ve sanat ayı olacak. Yediden yetmişe kadar bütün hemşerilerimize yönelik sanat aktiviteleri ve konserler düzenliyoruz. Gençlerimizi, çocuklarımızı kültür ve sanatla birlikte Kültür Merkezlerimizde aydınlık yarınlara hazırlıyoruz.’’ dedi.

Sempozyum, sergiler, konserler

Avcılar Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında, ‘Hayırlara Vesile, Islak Çalan Kırmızı Başlıklı Kız, Öz, Küçük Kara Balık, Piraye, Deli Kadın Efsanesi, Hapşu yetişkinve çocuk tiyatroları gerçekleşecek.  Ayrıca  ‘’Ruhi Su’’  konulu bir sempozyumuda düzenlenecek. Etkinlik broşürleri ve duyuruları, Avcılar Belediyesi’nin internet sitelerinden ve sosyal medya adreslerinden takip edilebilmektedir.